Driving range och övningsområden

För att göra träning mer attraktiv så har vi under våren fräschat upp range-områdets visuella mål – både för de långa och korta klubborna.
Vi borde alla träna mer – då blir spelet på banan bättre. – “Ju mer man tränar och förbereder sig desto mer tur har man”. Ingemar Stenmark

Distansövningar

Att slå utslag mellan bestämda mål kan vara ett bra sätt att utveckla det långa spelet. Att hålla bollen i spel och kunna slå den dit man vill, gör att golfen både blir roligare och lättare. Med vår uppdaterade range kommer du att kunna utveckla ditt långa spel från tee.

Precisionsövningar

Närspel, närspel, närspel det är det viktigaste om du vill utveckla din golf. Vi erbjuder därför en nylagd korthålsbana med utmanande hål och vattenhinder. Perfekt för att öva närspelet.

Puttning

Vår gamle PRO John Byard frågade alltid hur puttningen gått när man kom in efter en tävling. Svarade man sådär fick man alltid en fråga hur länge man övade innan man gick ut.

Puttningen är en av de viktigaste delarna i att hålla nere scoren. Att stå en halvtimme och putta innan du skall gå ut och spela kan vara skillnaden med en bra eller katastrofalt dålig rond. 20-30 minuters puttning gör att du ökar dina förutsättningar och får en känsla för hur snabba greenerna är för dagen.