Samarbetspartner

Vi är väldigt glada över alla företag som engagerar sig i klubben som sponsor, samarbetspartner eller genom att förlägga sin företagsgolf hos oss.
Vår filosofi är att ett samarbete skall vara ömsesidigt och vi gör allt för att företag och deras anställda skall känna sig väl omhändertagna och trivas på klubben.

Nu har golf blivit klassad som friskvård. Det ger möjlighet för anställda att få bidrag för sitt golfspel. Läs mer om detta nedan.

Vill du bli samarbetspartner?

Som samarbetspartner till Romeleåsen Golfklubb har du alltid tillgång till nätverket med övriga sponsorer. Vi erbjuder en unik miljö där du kan utveckla och stärka relationerna med både kunder, leverantörer samt personal.

Kontakta kansliet på info@ragk.se eller ring 046-820 14 så ser vi på våra möjligheter tillsammans.

”Nätverket” – vår business club!

Vi utvecklar hela tiden Nätverket och har kontinuerliga nätverksträffar. Tanken är att generera affärer till de som är med i vårt nätverk.


Tillsammans satsar vi framåt!

Företagsgolf

Vill du göra något extra för kunderna och samtidigt förstärka bilden av företaget, kom då till oss på Romeleåsens golfklubb. Ni kan konferera, äta gott, anordna kringaktiviteter och naturligtvis spela golf på en förstklassig bana i en unik miljö.

Hör av dig till oss på info@ragk.se så ser vi på en lösning som fungerar för just er.

Reklampaket ”Advertisment”

Vid entrén till klubbhusområdet från parkeringen välkomnas medlemmar och gäster via en digital informationstavla. Tavlan är placerad under ett vackert, iögonfallande körsbärsträd som ger en skyddande skugga åt skärmen.

Vi erbjuder er nu möjligheten att nå ut med ert budskap, kampanj eller erbjudande på denna centralt placerade informationstavla.

Ni kan välja om ni vill använda en fast bild eller en film för ert budskap. Ni tillhandahåller det material som skall användas. Vi kan hjälpa till med enklare layoutarbeten av fasta bilder.

Vi hoppas att ni väljer, att tillsammans med oss, hälsa våra gäster och medlemmar välkomna!

För mer information och bokning kontakta vårt kansli på 046-820 14 eller info@ragk.se.

Friskvårdsbidraget

Det är klart att golf ska klassas som Friskvård. Efter många om och men har man kommit fram till att det är avdragsgillt för arbetsgivaren. Det är fortfarande upp till arbetsgivaren om företaget vill acceptera golf eller andra aktiviteter som förmån. Det är också arbetsgivaren som bestämmer avdragsbeloppet för just sin arbetsplats, dock max 5 000 kr per år.