Organisation

Romeleåsens GK grundades 1968 på Romeleåsen mellan Skurup, Genarp, Blentarp och Veberöd i Lunds kommun. Anläggningen är en 18-håls parkbana med ett övningsområde inkluderande en 6-håls korthålsbana. Klubbhus med restaurang och shop finns. Vagnförråd med carport för golfbilar, finns i anslutning till klubbhuset.

Vår övergripande vision är att göra Romeleåsen till en året-runt-destination. Medlemmar, gäster och partners skall erbjudas en välutrustad golfanläggning med en intressant, utmanande och välskött 18-hålsbana där upplevelsen skapas av såväl miljön och naturen som av golfen. Vårt utvecklingsarbete fokuserar på att exploatera vår mark – till gagn för både golfspelare och andra besökare.


Klubben består av två föreningar; en ekonomisk och en ideell. Såväl styrelse som klubbens tre kommittéer med ansvar för anläggning, bana, träning, tävling och medlemsarrangemang arbetar ideellt. Klubben har anställd operativ personal för bana, shop och kansli och som verkar tillsammans med arrendatorer för restaurang och träning.

Romeleåsen

En familjär året runt-destination.
Med golf och rekreation i fokus