Trolleberg Bed & Breakfast

Trolleberg ligger högst upp på Romeleåsen, endast några minuter från Romeleåsens Golfklubb. Hit är du välkommen för att njuta, koppla av och umgås. På ”Pensionatet” finns två charmiga dubbelrum med gemensamt badrum. Idealt för det lilla golfgänget. I Trollesalen tänder vi gärna en mysig brasa och där finns även ett litet kök om ni vill fixa något att äta. I Bastuhuset finns naturligtvis vedeldad bastu och det är inte många meter till poolen! Det finns också ett litet kök med möjlighet att själv fixa mat.

Pensionatet

Två charmiga dubbelrum med delat badrum är perfekt för det lilla golfgänget. På nedanvåningen har du tillgång till Trollesalen med en stor öppen spis. Utanför ligger poolen -som är soluppvärmd – för den som önskar ett dopp. I kylen laddar vi med frukostmat – som du själv ordnar till och äter när det passar dig. Inga tider att passa.

Gratis Wifi.
Hundar är välkomna utan kostnad.

Pris: från 990.- / 2 pers inkl. frukst

Bastuhuset

Ett helt eget hus med vedeldad bastu och luftigt vardagsrum på nedanvåningen. Sover gör man på ovanvåningen. Är ni fler personer i sällskapet finns det möjlighet till extrabäddar på ovanvåningen eller i bäddsoffan på nedanvåningen. Även här är kylen preparerad med frukostmat. Från bastun är det inte många meter till poolen för ett uppfriskande dopp.

Pris: 1250:- / 2 pers inkl. frukost.

Trollesalen

För dig som bor på pensionatet finns Trollesalen – ett riktigt charmigt rum med en stor öppen spis och ett litet kitchenett. Tänd en brasa och ät och drick gott kring det stora bordet som har plats för upp till åtta personer. Från Trollesalen finns det en direktutgång till poolen och uteplatsen. Vid det lilla köket finns också en liten toalett – så du slipper gå upp på ovanvåningen.

Uteplatsen

Uteplatsen vid poolen är en behaglig plats att koppla av på – och njuta av solen (eller skuggan). Här finns en grill som våra gäster gärna får använda. Värden spelar själv golf (hcp. 4,5) och kan säkert komma med lite nyttiga tips för hur du skall hantera Romeleåsens kluriga hål. Vill du prova på att skjuta lerduvor kontaktar du Anders på 0708-10 19 63.

Dubbelrum i pensionatet – Grå rummet

Ett stort och trivsamt dubbelrum med fönster ut mot poolen och uteplatsen. Toalett och dusch finns precis utanför rummet – som man delar med boende i det andra rummet.

Dubbelrum i pensionatet – Rosa rummet

Ett spatiöst rum med två sängar. Här finns också plats att sätta in en extrasäng om så behövs. Toalett och dusch finns precis utanför rummet – som man delar med boende i det andra rummet.